Op deze pagina proberen wij u alle mogelijke informatie te verschaffen over Winkelpromenade-ONLINE. Geeft deze pagina niet het antwoord op uw vraag neem dan gerust even contact op.

 

Een (tijdelijke) webshop starten

Wanneer je als winkelier geen eigen webshop hebt en laag budget om een uitverkoop, speciale aanbiedingen, opruiming of seizoen producten online te willen verkopen, dan is Winkelpromenade-ONLINE het juiste adres. Voor een vast (laag) instapbedrag (eenmalige setupkosten € 150,00 + 1 maand huur € 20,00) is een small business webshop binnen 1 werkdag ter beschikking (vandaag besteld, de volgende werkdag online). Deze is dan tot eind van de maand GRATIS (huur start pas vanaf de eerstvolgende volle maand).

Vandaag besteld, de eerstvolgende werkdag online!

Looptijd webshop

Een webshop is altijd per maand opzegbaar (geen restitutie), maar kan op aanvraag ook tijdelijk door Winkelpromenade-ONLINE worden “Gesloten”. Dit is handig bij bv speciale aanbiedingen of seizoen producten. De webshop blijft dan tot 12 maanden beschikbaar om opnieuw te worden geopend zonder extra kosten (enkel weer de huurprijs welke dan voor de hele maand wordt berekend). Is een webshop langer dan 12 maanden achtereen gesloten, dan wordt deze definitief gesloten en verwijderd uit het systeem.

Primaire (algemene) opbouw webshop

De webshop wordt primair compleet opgeleverd en kan dan (bijna) direct worden gebruikt door de winkelier. Primaire oplevering als volgt:

 1. Standaard basis lay-out met huisstijlkleuren van winkelier (uit aangeleverde logo);
 2. Enkele demoproducten om direct eenvoudig te zien hoe deze in het systeem zitten om zelf nieuwe producten toe te voegen;
 3. Volledig betaal- en factuursysteem (iDEAL optioneel);
 4. Kortingsbonnen systeem (probeer in de demoshop kortingscode DEMOSHOP, deze geeft dan een korting van 10%);
 5. Alle verplichte onderdelen (neutraal) als privacyverklaring, algemene voorwaarden en cookie accept worden ingevoerd welke door winkelier zelf zijn aan te passen (m.u.v. cookie accept);
 6. Extra webpagina “Over ons” welke door winkelier zelf is in te vullen;
 7. Mogelijkheid om webshop “Open” of “Gesloten” te laten zetten;
 8. Standaard aflevergebied staat ingesteld op Nederland, bezorging via pakketdienst (€ 7,50) of afhalen (selectie).
 9. Voor elke webshop is er voldoende ruimte gereserveerd voor minimaal 100 producten voorzien van tekst en fotomateriaal. Is een grote webshop gewenst verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden van een volledig eigen webshop via een eigen domein.

iDEAL Betaalmodule

Op verzoek verzorgt Jansen Internetservice een GRATIS account voor gebruik van iDEAL module. Er is daaraan GEEN ABONNEMENT verbonden, de winkelier betaalt enkel een klein bedrag (€ 0,29) per transactie (dus geen verkoop=geen kosten). Deze optie kan bij aanvraag webshop worden aangegeven.

GRATIS iDEAL account

Hiervoor adviseren wij een GRATIS account bij Mollie betaalservice.

GRATIS iDEAL account
Klik op de afbeelding om direct zelf een GRATIS account aan te maken

Betalingen webshops en bestellingen

 1. De winkelier is klant bij Winkelpromenade-ONLINE en betaalt de huur van de webshop per maand vooraf via automatische incasso’s (SEPA).
 2. Webshop bezoekers zijn klant bij de winkelier (webshop). Alle bestellingen in een webshop lopen direct en volledig via deze winkelier zonder enige tussenkomst van Winkelpromenade-ONLINE.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Alle webshops worden zoekmachinevriendelijk gebouwd. Zodra een nieuwe webshop wordt opgeleverd in Winkelpromenade-ONLINE wordt deze ook direct aangemeld bij Google indexering. Na aanmelding zal Google door geregistreerde sitemaps automatisch en regelmatig alle pagina’s en producten crawlen voor indexering.

De winkelier (webshop) is autonoom

Elke winkelier (webshop) in deze winkelpromenade is volledig autonoom. D.w.z. dat alle betalingen direct lopen via deze winkelier, maar ook alle rechten en plichten m.b.t. verantwoordelijkheid afwerking van bestellingen.

Klachtenregeling

Elke webshop is voorzien van een lijst met algemene voorwaarden. Primair wordt door Winkelpromenade-ONLINE een neurale versie aangeleverd, winkelier kan deze naar eigen inzicht aanpassen met inachtneming van wettelijke verplichtingen.

Bij klachten dient men zich dus ook te melden bij een winkelier. Ontvangt Winkelpromenade-ONLINE herhaaldelijk klachten van een winkelier kan Winkelpromenade-ONLINE beslissen deze webshop te sluiten. Bij deze actie blijft alsnog de klacht bij winkelier en dient met deze te worden opgelost.

Kan iedereen een webshop aanvragen?

NEE, deze website is enkel bedoeld voor de professionals, niet voor particulieren. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel is dan ook verplicht.

Externe webshops

Via Winkelpromenade-ONLINE heeft een winkelier de ruimte om een eigen eenvoudige (interne) webshop te beheren. Heeft een winkelier een eigen (externe) webshop kan deze op verzoek worden gekoppeld aan dit systeem. Voor € 50,00 per jaar wordt er in het winkeloverzicht een button/vermelding gepubliceerd met link naar de externe webshop. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Support bij een webshop

Wanneer een webshop is opgeleverd heeft een winkelier recht op full support bij deze webshop. Wij hebben de opzet zo eenvoudig mogelijk gehouden maar kunnen ons voorstellen dat er altijd nog vragen zijn. Support (via Jansen Internetservice) is bereikbaar tijdens kantooruren (zie contactinfo). 

Vandaag besteld, de eerstvolgende werkdag online!

*Alle op deze pagina gepubliceerde prijzen zijn excl. BTW, prijswijziging en publicatiefouten onder voorbehoud.

Scroll naar boven