JA, ik doe mee!

Je hebt een fysieke winkel en je wilt je uitverkoop ook online publiceren, dan ben je bij Winkelpromenade-ONLINE op het juiste adres. Je kunt hier nl. voor een schappelijke prijs (€ 20,00 per maand) een webwinkel huren waar je voldoende ruimte ter beschikking hebt om honderden producten te publiceren en online te koop aan te bieden. Dit alles met full support van Jansen Internetservice.

Belangstelling? Vraag dan direct je eigen webshop aan:

Wat zijn de regels:

 1. De winkelier dient geregistreerd te zijn bij de Kamer van Koophandel.
 2. Bij ontvangst van aanvraag wordt een factuur aangeboden m.b.t. setupkosten + 1e volle maand huur (€ 150,00 + € 20,00).
 3. De 1e factuur is voorzien van speciale betaallink waarmee betaald kan worden met iDEAL. Met deze betaalmethode zal dan een mandaat worden aangemaakt voor automatische incasso’s (SEPA).
 4. Bij oplevering webshop wordt huur pas berekend vanaf de eerstvolgende volle maand (tot die tijd is de webshop gratis).
 5. Huur webshop wordt vooraf per volle maand berekend en gefactureerd.
 6. Looptijd abonnement wordt zonder tegenbericht automatisch per maand verlengd.
 7. Bij (tijdelijke) sluiting van een winkel volgt geen restitutie restant van die maand. Huur stopt vanaf de 1e dag van de opvolgende maand.
 8. Bij heropening worden geen setupkosten berekend, enkel huur van de volle maand.
 9. Wanneer een webshop langer dan 12 maanden aaneengesloten gesloten is wordt deze definitief gesloten en verwijderd uit het systeem. Bij heropening wordt dan een nieuwe webshop opgezet en als nieuw gefactureerd.
 10. De winkelier bepaalt zelf alle gepubliceerde prijzen, dus ook verzendkosten.
 11. De winkelier is altijd zelf aansprakelijk voor afhandeling van verkochte producten, Winkelpromenade-ONLINE stelt enkel winkelfaciliteiten ter beschikking en is niet verantwoordelijk voor de winkelier.
 12. Standaard aflevergebied is Nederland. Overige verzendopties in overleg.
 13. Alle bestellingen en betalingen lopen rechtstreeks via de winkelier zonder enige tussenkomst van Winkelpromenade-ONLINE. De winkelier is dus volledig autonoom in deze website.
 14. Bij herhaaldelijke klachten over winkelier kan Winkelpromenade-ONLINE besluiten deze online webshop te sluiten.
 15. Regels niet voorzien in dit overzicht beslist Jansen Internetservice (eigenaar van Winkelpromenade-ONLINE).

Aanvraagformulier

Scroll naar boven